dimecres, 25 de febrer del 2009

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL KONVENTPUNTZERO'09




Oberta la convocatòria artística per a participar en la quarta edició de konventpuntzero'09.

Amb la finalitat de reivindicar un any més l'art per l'art, sense cap tipus de sedàs i amb plena llibertat pels artistes, s'obren les portes per a la presentació de projectes de la quarta edició de konventpuntzero.
konventpuntzero vol mostrar artistes que fan de l'art la seva pròpia columna vertebral i que cerquen una filosofia, renovació i experimentació constant.

Seguint la línia ja establerta a l'edició del 2008 i per tal de garantir una evolució i una interessant proposta conjunta, es demana obligatòriament la presentació d'un projecte.

A l'hora de realitzar els projectes per konventpuntzero, s'haurà de tenir en compte la vinculació amb l'espai konvent, fàbrica,... o únicament amb la sala escollida per l'artista.

Com a novetat d'enguany, l'artista podrà ocupar més d'una habitació si és que el projecte ho requereix, aquest fet significarà que probablement el número de participants es veurà afectat.

konventpuntzero és obert a qualsevol tipus d'expressió artística: fotografia, pintura, arts escèniques, música, instal·lacions, performance, audiovisuals, literatura...

Es poden presentar a la convocatòria artistes tant a títol individual com col·lectius residents a qualsevol part del món.

Igualment, i tal i com es va iniciar l'any passat, a l'espai interior de la capella hi tindrà lloc freqüènciapuntzero, on s'hi poden crear propostes sonores per experimentar en directe a través de la música, sons, dansa, visuals, etc.

Per participar a konventpuntzero o freqüènciapuntzero caldrà presentar els projectes a moviment@puntzero.org i hauran d'incloure-hi la següent documentació :
  • Proposta de projecte i argumentació teòrica i conceptual amb les característiques i requeriments tècnics.
  • Currículum artístic per poder-ne fer la difusió corresponent, d'aquesta manera les dades que s'entreguin no seran de caire privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada